Saturday, August 3, 2013

Putra Car Wash, Presint 14

Sakit telinga kena kutuk dgn Dd keter Mm kotor. Eleh...kotor pun boleh jalan lagi sana sini. Mmg kotor and yet Mm blum ada kesempatan nak hantar g cuci. Tgk jam pukul 8.47am, terus ajak Dd g usha kedai cuci keter kat Presint 14. Wah, kawasan kat sini dah meriah, sibuk dgn kenderaan keluar masuk.

Lalu dan masuk, satu kali pusing terus masuk kedai ni Putra Car Wash.


Sini kemudahan radio, TV, kipas, lampu, deretan kerusi dan wifi ada.









So, yang nak balik raya tu boleh la singgah sini dulu utk kilat kereta anda!!! Harga sama seperti kedai lain.

Lokasi: No.33, Jln Industri Putra 1, Presint 14, 62050 Putrajaya.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Rosli EA said...

Car wash ni wujud lagi ker?

Alan Rozlan said...

yup wasih ada setakat april 2016.