Thursday, May 24, 2012

Tomyam Kung, Presint 15, Putrajaya

Pada tekak Mm, tidak sedap mana pun walau harga lebih mahal.

Ketika nasi dah habis



Cuba fikir kenapa masih byk lagi
lauk-lauk di atas meja....




ikan ni kami order stim asam limau
hanyir masih terasa
dah la dah sejuk kuahnya bila lauk ni smp di meja
mmg bukan asam limau
tah apa resepi dia belasah tah



sayur pula
udang tak segar, lembik tu... 
pedas sbb lada hitam aje haaa
rasa kuah tu langsung out..
tah apa dimasaknya!

Ok, Mm pun tak reti masak
tapi tau tinggi rendah keupayaan diri!
tak la makna nak dera org makan
masakan yg tah apa-apa dari Mm...

2 comments:

Zura Lee said...

first time baca review pasal Tomyam Kung ni tak best, yg lelain dok muji je..thanks for sharing yek Eliyaz

http://jalanjalan-makanmakan.blogspot.com/

eliyazz said...

mungkin kami order lain dr org, tu yang dpt rasa lain dr org