Thursday, August 4, 2011

Model TESCO or Model MAMY POKO

Every weekend tanpa gagal mesti ziarah TESCO. Ada aje nak membeli, dari sekecik-kecik barang smp ke besar-besar. Dan membayar nyer takde la kurang dari RM100 sekali pergi. TESCO tak nak lantik aku jadi model iklan korang ke?




Barangan bulanan yang paling wajib beli pampers Mamy Poko, sekali beli paling sikit 4 pack jumbo. So, Mamy Poko....korang tak nak lantik anak aku jadi duta korang ke? Punya la loyal Mm & Dd pada kau...sikit pun kau tak nak taja kami yekkkk!! Apa pun tomahan orang terhadap Mamy Poko, tetap kami beli ianya tiap bulan. Dari baby Azizi lahir sampai la hari ini dia dah cukup 11 bulan.


Mm rasa wajah anak aku lebih comei dari gambar budak kat bungkusan tu...huhuhu

4 comments:

bettermoms said...

Try cloth diapers lagi jimat :)

eliyazz said...

thinking of jugak but takut naik rashes... but bila potty time, mmg nak cari cloth diapers..

bettermoms said...

biasanya yang naik rash kalau pakai disposable diapers, cloth diapers tak. tapi mami poko tak naik rash cuma mahal sangat :)

eliyazz said...

dan kerana mahal juga kena cepat laksanakan potty training bila anak dah bersedia