Monday, February 18, 2013

Satay Tulang

Antara makanan famous di Seremban adalah Satay Tulang.

Yang kelakar tu, geng Mm yang org sekitar Seremban pun at first not so sure stall ni kat mana.
But hasil risikan Kak Ras, sampai jua kami di sini.

Alhamdulillah, dapat merasa keenakan satay yang disebut-sebut ni.



Nampak biasa tapi mesti cuba baru tahu keenakkan satay ini.
Khayal jap Mm layan satay ni.


Kami posing dulu before makan. Heheheh...


Harus kunyah tulang bersama isi ayam itu untuk rasa yang terbaik itu.
Total cucuk yang Mm layan makan adalah 4.
Em...menunggu la kawan-kawan Mm nak habiskan 4 cucuk tu.


Satay lain juga turut dijual.
Kawan-kawan Mm layan satay kambing, terbaik dari ladang juga kata mereka.


Senarai harga untuk anda semua prepare duit before datang.
Hehheheheh...


Dan kepada yang jauh, molek la call dulu untuk tempahan.
Mereka start menjual sekitar pukul 5 petang dan semua habis dijual sekitar 9 malam.


How to get there?

LEKAS highway...exit Ampangan...jumpa simpang 3, turn to right...3km ahead you can see a row of shop on your right side...look for a stall yea next to a kedai mamak...

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 comments:

Zura Lee said...

daging satey tu ada tulang la yerk..nmpk cm sedap..nnt nk try...

eliyazz said...

yup satay ayam bersama tulang, manis satay tu mmg umphhh...

sekali cuba tak nyesal kottt