Friday, June 20, 2008

ilmu oh ilmu....

ada patut adik aku hakam gelak kat aku gara2 dia baca rekod book aku...dia gelak sbb cikgu sek. ren. aku nulis strength aku dlm art & psychology...tup2 ambik engineering...aku ni dari kecik bercita2 nak jadi lawyer...hheheh...layak ke ha??? aku rasa sgt layak tapi...pushing factor lagi banyak...hahhahah...dari kecik buka mata nampak buku drawing father aku...dah la tak faham nape gini, nape gitu...pening2....habis matrix aku decide buat mechanical engineering...habis mengaji tak gak jadi engineer...nasib aku la kan...kecewa???? no comment bro coz life must go on...haahhahh....tapi aku bangga coz aku tgh buat master in mechanical engineering....reason aku buat master senang je...aku saja nak habiskan duit mummy monster (aku tipu la kawan, so jgn caya sgt) dan nak penuhi cita2 father aku nak tgk anak buat master (yang ni betul)...tapi nak wat master ni kena byk berkorban masa, tenaga dan wang....ingat yea kwn2 soal wang terakhir...seronok benarnya belajar master ni sbb kita dok dengan geng2 otai...jgn cakap la experience depa ni...pengalaman itu men'dewasa'kan seseorang...mcm bagus...blub2...adik aku announce tak dapat hostel plak...kena pikir nak buat apa ni....

2 comments:

Landak said...

Wah...akhirnya start memblog jugak yee..waduh...masih berbekas di hati gelakan akam nie rupanya..

az said...

alamakkk.......simple sangat wehh u punya blog...hehehe.jgn mare.nanti2 pandai-pandai tambah ler yek