Thursday, April 16, 2009

Family akak aku...!!

Alo..ngah...abg ada 2 homework. Teacher tak tepon lagi. Dah ckp dengan nenek tadi.
Atok, adik nak mainan. Adik nak 2 mainan.
Nenek, mainan ada. Abg nak mainan...

Aduh...mcm2 dia ckp. Dia mmg biasa dapat mainan dari atok. Aku rasa umah akak aku kat melawati tu dah boleh bukak kilang mainan.

Dalam aku dok gobek2 picture, terjumpa la pic si nain, si fadli tapi afiq takde. Mungkin dia tak rapat dengan uncle su, so no...no...no...la yea!!!


Ni budak byk ramah punya mulut. Berani sgt, smp semua org dia boleh ckp.


No hal punya...tapi masa mula2 mak dia dok hospital sbb bersalin adik dia, bantai nangis...tak kasi atok or nenek or aku pun dok dlm bilik dia. Dia ambil semua mainan, tutup pintu, melalak kuat2 dlm bilik. At last, mak aku dpt tenteramkan dia. Siap aku sound la akak aku, next time bersalin make sure hubby dia tunggu anak2 kat umah.


Suka ambil gambor, smp picture ni dia ada, aku pun takde.


Ni Fadli, anak akak aku no 2. Ni ni muka cantik, pemalu sgt and pendiam. Hobi tidor. Dia pun putih mcm abg dia.


Ish...abg n adik psoing la plak. Ni mcm kat bilik uncle su aje. Ok la tu, belasah je. Nain dulu duit 50sen jatuh lantai pun bangun tido. Fadli ok. Afiq aku kurang pasti. Pic afiq takde dalam koleksi uncle su, so aunty ngah tak boleh upload dlm blog. Sorry....

1 comment:

MamaAliffAysraaf said...

Comel²nya anak buah...